Powered By Blogger

3 Aralık 2010 Cuma


Geçen  başladım bu buluzu işlemeğe.Başka bir örnekti tabi.Biraz işledim içime sinmedi tekrar söktüm.İkinci kez daha farklı bir model yaptım bir karış işledim gene içime sinmedi yine söktüm.Tabi araya yaz girdi bırakmıştım.Havalar soğumaya başlayınca tekrar elime aldım bu modelde karar kıldım.Nihayet bitirdim artık elimde gördükçe içim sıkılıyordu elimde birşey fazla kalınca sıkıyor beni.Neyse artık senesini tamamladı ya artık hedik dökücem kazağa.

4 yorum:

  1. canım bu ne güzellik bayıldım ellerine sağlık iyi günlerde giy sağlıcakla inşlh inan benim de işleyesim geldi şimdi bu modelden yakasını bel lastiğini tığlamı yaptın onu merak ettim.bide hangi iple işledin acaba lif ipiylen olurum.

    YanıtlaSil
  2. Yurdagülcüm çok teşekkür ederim canım.Daha iyileride senin olsun.İşle tabi çok güzel duruyo üstünde.Lastikleride şişle yapıyorum ama bu tekniğe makine lastiği deniyor.İncecik çıkıyor.İpine gelince antep triko fabrikasının defolu işlenen trikoları halka satışa çıkardığı ürünler.Bana'da oradan bir arkadaş getiriyor söküp işliyorum canım.

    YanıtlaSil
  3. çokk teşekkür ederim benim elimdede var bu iplerden mor renginde önceden bizim pazara geliyodu kiloyla satılıyodu o zamanlar almıştım bende ondan işliyeyim o zaman inşlh lastik kısmı senin ki gibi şık olur.makina lastiğinide araştırırım.

    YanıtlaSil
  4. Olá flor,

    Que lindo trabalho!!!!
    Me tornei sua seguidora.
    Que Deus lhes abençoe....bjim.

    http://ateliemagiartesanal.blogspot.com
    Sorteio do blog....participe!!!

    YanıtlaSil

yorumlarınızı bekliyorum